четвер, 25 червня 2015 р.

Редькін Віктор Миколайвич

Віктор Миколайович Редькін (нар. 11 січня 1977 року, м. Красний Луч Луганської області - пом. 1 листопада 2014 року, в районі села Кримське Луганської області) - молодший лейтенант, командир першої патрульної роти в/ч 1241  Національної гвардії України.

Віктор Редькин був призваний на військову службу у вересні минулого року. Йому було 37 років, він командував військовою ротою, де служили хлопці з Івано-Франківська. Зустрічав там і земляків-побратимів.

Військовий призивався з Чернівців, тут і проживав разом з дружиною. За час проведення АТО, лейтенант Нацгвардії чотири рази повертався додому. Але і повертався на фронт. Чудовий командир, якого бійці дуже поважали, і просто чудова, найосвіченіша людина, перешіптувалися присутні. Віктор загинув вранці, коли перший залп "Града" накрив село. Він лежав під руїнами будівлі, в яку потрапила ракета.

Дружина Віктора Редькіна Оксана розповідає, що Віктор був неймовірної доброти та щирості людина, найбільшою цінністю для якого була сім'я. Його поважали в колективі.

Зі світлин Віктора Оксана створила відео-кліп